Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (3.72 secunde)
FARCAS) (Continuare) Inconjurat de omuletii gri Un caz de tip "rapire" a fost raportat de o persoana care, in mod repetat, in timp ce dormea cu sotia sa, s-a trezit paralizat si inconjurat de fiinte de tipul omuletilor gri.
- Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie (la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. ... In acest caz, cetateanul e scos de sub urmarire penala.
Bulgara este prima tara europeana, din acest sezon, unde s-a semnalat un caz de infectie prin virusul West Nile. ... Un al doilea caz a fost raportat, la sfarsitul lunii iulile, in Lombardia, in nord-estul Italiei. Aici este primul caz semnalat din septembrie 2014.
- Bacau (3 cazuri) - Bihor (1 caz) - Constanta (3 cazuri) - Dambovita (2 cazuri) - Giurgiu (1 caz) - Mehedinti (1 caz) - Neamt (2 cazuri) - Olt (2 cazuri) - Sibiu (3 caz) - Vaslui (1 caz) Cazuri sporadice inseamna cazuri care nu pot fi legate intre ele in numar de minimum 3.
- Bacau (3 cazuri) - Bihor (1 caz) - Constanta (3 cazuri) - Dambovita (2 cazuri) - Giurgiu (1 caz) - Mehedinti (1 caz) - Neamt(2 cazuri) - Olt (2 cazuri) - Sibiu (3 caz) - Vaslui (1 caz) Cazuri sporadice inseamna cazuri care nu pot fi legate intre ele in numar ce minimum trei.
De altfel, studiile Ariston arata ca din ce in ce mai multe achizitii sunt realizate pentru inlocuirea echipamentelor vechi, in acest caz investitia fiind mai mica, iar aspectele luate in calcul vizand cu precadere eficienta si serviciile post-vanzare, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
In primul caz, o atitudine mai directa s-ar putea sa o sperie si sa pierzi teren. In al doilea caz, o abordare mai indirecta e posibil sa o plictiseasca si sa o determine sa arunce automat in categoria tipi draguti si buni de amici.
Parchetul Suceava a trimis, “printr-un exces de zel“, potrivit lui Antonie Iorgovan, o informare prin care informa ca acesta este cercetat intr-un dosar penal de evaziune fiscala.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Incercare de tergiversare In replica, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ieri ca cererea de perchezitie a caselor lui Adrian Nastase este pasata ca o minge de ping-pong intre Ministerul Justitiei si presedintele Camerei, intr-un "circ" care demonstreaza incercarea clara de tergiversare a anchetei in acest caz.
Totusi, intr-un caz recent, cineva a aflat mai mult decat era normal despre telefonul sau si comunicatiile sale e-mail cu un tehnician de rachete Air Force pensionat.
Convins de nevinovatia sa, el mai spune ca este gata sa prezinte si alte aspecte relevante legate de acest caz care pun in pericol nu doar interesele PSD, ci si imaginea Romaniei.
Adrian Nastase a refuzat sa se prezinte la DNA, deoarece spune ca il va recuza pe procurorul care s-a ocupat de caz.
DA Jiu intra in circuit Primul caz analizat de inspectori a fost o compensare cu o firma din Iasi. ... Fosta conducere a unitatii este cercetata penal in legatura cu aceste cazuri.
In caz de victorie a raspunsului "da", favorabil destituirii sale, "ar insemna ca romanii vor sa lase lucrurile asa cum sunt, dar eu nu cred asta", a spus presedintele suspendat. ... - in caz de alegeri prezidentiale) de ce-as mai candida?".
Un caz aproape similar, cel al suspendarii ministrului de interne Dan Nica s-a soldat, in 2009, cu un astfel de efect. ... Cat despre posibilitatea unei simple actiuni profesionale a DNA in acest caz, i se pare exclusa.
Solutii pentru pagubitii MTS Leasing In cazul in care clientii fac o plangere penala la Politie, iar aceasta constata frauda, pagubitii se pot constitui parte civila intr-un proces penal.
Dupa ce au asteptat expertiza de la Petrosani, procurorii au ajuns la o concluzie in acest caz. ... Zilele acestea urmeaza sa le citam pentru a le prezenta invinuirile care li se aduc", ne-a declarat procurorul care se ocupa direct de acest caz, Mircea Cristian Nicoara.
Virgil Dulea, afaceristul care controleaza suveica de 31 de firme implicate in acest caz, este deja cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani, aflat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
2, din OG 71/2001, exercitarea activitatii de consultanta fiscala de catre persoanele juridice care nu au fost autorizate de Camera si/sau care nu s-au inregistrat in Registrul consultantilor fiscali si al societatilor comerciale de consultanta fiscala constituie fapta de concurenta neloiala si se sanctioneaza conform Codului Penal - art.
google-analytics.com